Zumreee Beni neler bekliyor kizlarr oglum zaten cok miz miz dahami kotu olcak yada uslanicakmi acabaaa yaa birde sadece anne sutuyle besleniyor dorduncu ayında birsey veren oldumu hicc
defnesmomm Zumreee biz meme reddi yaşamıştık ama hiç sorun sıkıntı yaşamayan anneler de oluyor. Kendinizi şartlamayın, anneliğim tadını çıkarın 🌸💕
Princessmother Zumreee 4. Aya girmeden önce başlamıyor mu atak 14,5 19,5 haftaları arası olup 35 gün sürüyor, kızım 3 ay 21 günlük hesapladığımda atağının 11. gününde bitmesine 24 gün var diye gözüküyor 🤷🏼♀️
arimbalim_248 Eylulunannesiiii ben bu 5. Aymı old girdimi anlamıyorum😂 benim kızda şu an 3 ay 23 günlük ne oluyor yani
Eylulunannesiiii Zumreee benim bebeğimde 5 gün sonra 4. Ayına gircek bakalım artık neler olucak yaşayıp görücez ama genelde meme reddi diyor herkes 🤷♂️🤗
Eylulunannesiiii arimbalim_248 nasıl yani ne oluyor derken 😀 sizde 4. Ayınızdasınız 5 e gireceksiniz 😀bunu mu sordunuz anlayamadım 😀
arimbalim_248 Eylulunannesiiii evet evet annemde sürekli diyorda 5 e girdimi felan diyorum ne 5 i daha 4 aylık olmadı demekki dığrusu oymuş
Gulcanyvz Princessmother bizde 3 ay 22 günlüğüz canım bizde beslenmede azalma oldu sürekli itiyor istemiyor inş az kilo almaz zaten 3 aylık kontrolde zayıf çıktı daha da etkilemez sizde değişen bişry oldu mu
Zumreee Princessmother valla bende bilmiyorumki bizimde atak dün bitti 14 gun var diyor bidahaki ataga
Princessmother Princessmother Bugün itibari ile 4 ay atağı kendini gösterdi asla yatmak istemiyor durmuyor kucakta gezmek istiyor oturunca ağlıyor şaşırdım ne yapacağımı başım çatlıyor 🥺