Gokidiles Kızlar benim bebeğim 4 ay 18 günlük ve bu sabah farkettimde alt dişi çıkmış çok şaşırdım erken değil mi çook dişinin çıkması için? İlerde bi problem yaratır mı
Aselduru88 Gokidiles dış öyle.pat diye çıkmaz ki önce kabarır sonra patlar vs dış olduğuna emin mısınız dönem olarak erken değil.2 ay lik çıkaran var
BaraninAnnesi Gokidiles dış çıkmamistir çıkmaya hazırdır. Bizimde hazır alt üst 4 dış ama çıkmadı daha 😀
ayseeeey Gokidiles Kız dış diyor yani hala dış değildir diyen kizceler patladığını dikkat etmemiştir muhtemelen dış çıkmıştır
Alyahumadmr Aselduru88 bu değildir büyük ihtimalle canım ilk önce alt dişler çıkıyo bu köpek dişleri en son çıkar
Busesrmz Gokidiles ay resim atma şansınız varmı biizmki de 5 aylık sanki bizimde çıkmış gibi de bilemiyorum
Cizrelili Benimde bebeğim 4.Ay 2 günlük köpek dişleri ve yan dişleri hep şişmiş sanırım bi aralar patlar çünkü hep huysuz ve agliyor
Wolverine Gokidiles hiç bir sorun olmaz hayırlı olsun ilk inciniz 🍀 çok bebek zaten bu ayda çıkarır dişi 4-6 ay arası diş çıkarma dönemi diye geçer. Ama benim oğlum gibi geç çıkaranlar da var mesela ilk dişini 8.ayinda çıkardı