Momkids geceleri uyumuyoruz, salyalar gırla, deli gibi diş etleri kaşınıyor diş mi bu ya 7 ay 5 günlük anca bu kadar çektirtti foto umarım anlaşılıyordur 😁
Melikederinakinnn Momkids canm damaklari kabarmis ama daha beyazlamamis daha o beyazlycakda cikcak belrginlescekte patlatcak bir bibucuk ay sonra anca 🙈
Melikederinakinnn Momkids gerci hizlida cikartabilie sahsen bebekten bebege degsiyoe ama bizimde ayni durumdayiz 6 bucuk aylikken basladi sekiz ayligiz daha yeni beyazladi damaklari bu ara cikarte dye dusunyrm bende ☺️🙈
Aysu01- Momkids ben tam 1 ay çektim 1 tane diş için 😊 ne gece ne gündüz uyku yoktu ateş 39 derece huzursuzluk da vardı salyamiz 4 aylıkken başladı 8.5 aylıkken çıkardı dişini şimdi 9 aylik iki tane disimiz var covid olduk o sıra çıkarmış 2. Yi de ama sanki senin bebeğin 1 tane dişi gözüküyor gibime geldi de bilemedim şimdi çay bardagiyla tingirdatsana 😊😊 sağlıkla gelsin dişler valla onlar hasta olmasınlar ya
Momkids Melikederinakinnn deme ya bi çıksaydı selametle belki uykuları düzene girerdi diye heveslenmiştim😁 sağlıkla sağlıkla gelsinler canım 🥰
Melikederinakinnn Momkids ah ah insallah saglicakla cksin artk su disleri ama gec ckmasi iyiymis gec cikan dis hemen dolulmezmis mesela kiminn dort bes ayda cikiyor onlarin bide erkenden dokuluyor ve erken dis cikartimi bebekte erken dis curumesine yol aciyor normali doktorumuzun bize dedigi 7 8 9.aylarda cikartir bebegine gore degisir demisti
Momkids Melikederinakinnn aynen değişiyor canım bu huzursuzlukları olmasa sıkıntı değil de işte kaç gündür gece resmen hiç uyumuyor bizimki dişe yordum bende