Arusdara Kuzlar dün oğluma havuç verdim sabah kakasında rengiyle boyutuyla aynı şekilde havuçu gördüm hiç sindirilmeden çıkarmış gibi sanki yeni ek gıdaya başladım ilk defa havuç verdim normal mi bu ?
Betult Arusdara cok normal korkmayın. Bende balkabagi verdim ayni sekilde cikti. 😁 Bide muz da siyah iplik gibi seyler çıkartıyorlar o da normal
Balbocegi Arusdara on aylık olmak üzere bebeğim ceviz, zeytin, havuç olduğu gibi çıkıyor. Ben de acaba bunların ne kadar yararı oluyor diye merak ediyorum 🤷♀️
Woody Arusdara henüz sindiremiyor. Zamanla sindirecek ve çıkmayacak o şekilde. Ben de annemlere benden gizli bir şey yedirirseniz kakasından bulurum diyordum 😀
Arusdara Betult evet muzu daha önce ablam söylemişti korkma diye Allahtan yoksa kafayı yerdim kurtlanmış diye 😀
Mom079 Betult aa o muzdan mı oluyormuş bende dr a gidicektim. Hergün muz veriyorum. Siyah iplikler ondan demekki
mirayyy20-20 Arusdara konudan farklı ama nasil yedi ben havucu püre yaptım yemiyor patatesi yemiyor yoğurt veriyorum 3 gündür o da zorla onda bile oguruyor korkuyorum böyle devam edecek diye
Arusdara mirayyy20-20 her çocuk farklıdır canım benimki yedi. Buharda haşladık biraz zeytinyağı koyup çatalla iyice ezip verdim canım