kutgun Günaydın hanımlar bebeğim hastaneden hastalık kaptı ateşi normal ama sürekli ishal dün 3 kere ishaldi bu sabahta yaptı ve aşırı huysuz bebeği bu hastalığı geçiren anneler böyle bişey yaşadınız mı ne yapmam lazım 112 yi aramalı mıyım normal mi yada ?? Anne sütüm yok sadece mama ile besleniyor 3 ay 27 günlük
Eymenncik kutgun ateş ve solunum sıkıntısı yoksa rahat ol. 3 kere yapmasi çok korkutcak bisey degil 6-7 defaysa sıkıntıya giriyor. Beslenmesine cok dikkat et ek olarak suda ver benim bebegimde pozitifti ilj gun atesi sonraki gun dedigin givi 3 kere kakasini yapmisti sivi kaybi olmamasi icin ben suda takviye ediyodum 3 cay kasigi falan huzursuzluguda agridan olabilir calpol verebilirsin biz boyle atlattik
Merve6161 kutgun bizde geçirdik kızımla ben pozitiftim emzirdiğim için onunda olacağını söyledi doktor çok huysuzdu dediğiniz gibi ateşlendi .37.8 e kadar çıktı ateşi ama sadece bi kere ateş düşürücü verdim sonrasında düzeldi.korkmayın bizden kolay atlatıyolar sadece ateş takibi yapın
sevimlienerji kutgun canım korkma bebekler kolay atlatıyor ama 19 gun taşıyıcı oluyor benim bebeğim 16.günde bana tekrar geçirdi ben 2.kez covid oldum ateş için fitil isal icin probiyotik kullandım bebeğim 2 günde atlatti
TutuKelesh kutgun bebeklerde benim bildiğim test yapılmıyordu Çok geçmiç olsun. Biz de şübheleniyoruz bebeğimizden. Ateşi 39 dan düşmüyor☹️
Merrys Korkmayın bizde pozitiftik bugün son günümüz, aynı tarihte doğmuş kuzucuklar. 3 gün ishal oldu huzursuzluğu oldu bir kaç kere 1 çay kaşığı calpol verdim Ve duşunu aksatmadım. Bizden kolay atlatıyorlar inşallah tez zamanda geçer sizinkide 🙏🏻
mihrosum Dun 3 kerenısaldı yazmıssın canım yanın3 kez mı kaka yaptı. 3 se korkma. Benım kızım amıp oldu gunde 10 13 bez kaka yapıyordu.
kutgun TutuKelesh dilden yapıyorlar benim bebeğimde ateşi yüksekti gripti yaptırdık pozitif çıktı ama işte yapacak bişey yok ilaç verilmiyor calpol sadece benim sütüm yok mama ile besleniyor sütün varsa bol bol ver iyileşir inşallah sizde dikkat edin bebekten size geçebilir ama eşinize geçmesin ona dikkat
sevimlienerji TutuKelesh Canım ateşi düşmüyor demişsin benim bebeğim de pozitifti ve ateşi 39 40 oldu ve isali vardı ateş için doktor fitil söyledi hemen düşürdü ateşi calpol verdim ise yaramadi
TutuKelesh sevimlienerji ben de fitil kullanıyorum. Paranox. Sabaha kadar uyuyor, sabah yine çıkıyor. Etkisi geçince yine 39 oluyor. ☹️Size de geçmiş olsun