Elif-ikra Merhaba anneler kız bebeğim daha 4 günlük ve bezinde çişle karısık kan lekesi vardı bi sonraki bezinde sümüksü bi akıntı oldu kakası normal neden olabilir ? Sezeryan doğum oldum cok karnımdan guruldama sesleri geliyor ? Neden olur ?
Blknss12 Elif-ikra kanli çiş ile ilgili bir yorum yapamayacağım ama o karninizdaki guruldama muhtemelen gazdandir
Selin5335 Elif-ikra akıntı kız bebeklerde normal annenin hormanlarından geçer bebeğe ama gene de sorun doktorunuz
Ebrulinazlim Elif-ikra o gördüğün kan mı yoksa turuncu leke mi? Turuncu lekeyse eğer besin yetersizliğinden oluyor bol bol emzirmen gerekli. Mukuslu kaka alerjik bebeklerde oluyor genelde
Melikederinakinnn Elif-ikra canm karninizdaki guruldama gaz kayisi suyu icin armut yiyin rezene icin gaznizi alsin bebegnzede ck gaz gecer
Fatmabkdmr Canım benim arkadaşımda öyle demişti bebeğinin süt alerjisi olduğunu öğrendiler. Bir dr git derim
aytiii Elif-ikra kakayla karışıksa alerjidir. Çişle karışıksa da normal. Kız bebekler annelerin hormonlarından etkilenirmis vs vs tam açıklamayı hatırlamıyorum şimdi benim kızımda da yenidoğan döneminde olurdu.
Zeynepkrdmn Elif-ikra benim yeğenimde de kan gelmişti ilk doğduğu günlerde. Benim bebeğimde de arasıra mukus şeklinde akıntı geliyor 1 yaşında. Kız bebekte normal bu tür şeyler. Kan tabi devam etmemeli ilk günlerinde normal. İçinizi rahat tutun ama yine de doktora danışın tabi