seldaaaaa Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben kamu kurumunda sozlesmeli calisyorum doğum iznimiz 2 ay bebeğime kayinvalidem bakacaktı fakat gözlemledigim kadarıyla hijyen kurallarına dikkat etmiyor bebegimi bırakamam ona sozlesmelilerde içinde doğumdan sonra sözleşmeyi fesh edip en geç 2 yıl içerisinde tekrar basvurabiliyorsun işimi kaybetmektende korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum fikrinize ihtiyacım var
saripapatyam2 seldaaaaa bence bebeğinizden önemli hiçbirşey olamaz. içiniz rahat bırakmazsanız aklınız hep onda kalacak işteyken 🙄
Ozgecan3 seldaaaaa maddi durumunuza bağlı .şartlar kötü iş bulmak da zor .tabi bebis önemli ama bi süre rapor fln denesenz
Hsynsedefcbn seldaaaaa komşulardan uygun fiyata bakabilecek birini bulmayı dene tonton teyzeler genelde gönüllü oluyor 😅
seldaaaaa Ozgecan3 maddi durumumuz normal bende öyle düşünüyorum ama Rapordada en fazla 5 ay uzatabilirim
Ozgecan3 seldaaaaa bn memurum ücretsiz izne ayrilamiom 6.ay başlıcam yapcak bişi yok eşim özel sektör ne olcağı belli olmaz