nebihe5331 Bebeğim 3,5 aylık geceleri hiç uyumuyor 20 günden sonra çıktı yapmadığım şey kalmadı sizin Öner’iniz var mı yardımcı olabilir misiniz
Baharhamza nebihe5331 biogaina kullanıyorum çok yetersiz kalıyor.Sabah akşam bi çay kaşığı kimyon atıyorum ağzıma sütüm gaz yapmasın diye kolay çıkarıyor kimyon içtiğimde.İki günde bir ağzına iki üç damla hakiki zeytinyağ damlatıyorum(dr da damalatabilirsin içini yumuşatır dedi)Karnı ağrıdığını duyunca 25 ml az şeker şerbeti ılıktan da biraz sıcak veriyorum dili yanmayacak şekilde.biraz sırtına masaj yapıyorum derken onu rahatlatıyor ve gazı çıkıyor.Şeker şerbeti çok ağladığında başvurduğum tek yöntem
Esra3334 Anason rezeneli çayını ben içiyorum poposuna da mutlaka zeytinyağ sürüyorum iyice sürerken çıkarıyır ufak tüfekte olsa onu bir nebze rahatlatıyor uyurken veya kucağımdayken sıcak su torbası koyuyorum onlar bizi rahatlatıyor
nebihe5331 Rezene veriyordum onun faydasını da göremedim ben içiyorum bu seferde bende çok kötü uyku yapıyor gözümü uykudan açamıyorum…kimyonu toz halinde mi yiyorsunuz
nebihe5331 Benim bebek de reflü var doktor süt ve süt ürünlerini yasakladı ne yiyeceğim şaşırdım o kadar dikkat ediyorum ki her gün sabah 6 da yatıyorum