MerveKya Kızlar oyun halısı kullananlar hangisinden kullanıyorsunuz tabanı biraz kalın olanlardan arıyorum da sizlere sormak istiyorum
YazCilegi MerveKya Tiny love ın maymun adasını aldık. Ödül almış bir oyun halısıymış baya arastırdım. Kızım 79 günlük pek ilgisi cektiği söylenemez öyle hemen almayın derim. 3-3 bucuk aydan önce bebekler oyun halılarında oyalanmıyor yatmayı sevmedikleri için
Yeliz MerveKya fisher price bizimki gayett güzel 5 aylık hala baya oyalanıyor. Ama tabanı kalın değil. O yüzden yatakta yada battaniye üstünde kullanıyorum.
Sulegorkem MerveKya ben ebebekten en ucuzundan almıştım çünkü dönmeye başlıyunca zaten durmak istemiycek diye şuanda 3 aylık işimizi görüyor sonrada zaten yüz üstü yatırıp kendi almaya çalışıcak o yüzden çok palı birşey almadım ben
Bebekbilgen Nrn 3 aylık benim 2. Ayda koydum yatmayı sevmediği için çok durmamıştı ama şimdi daha uzun süre duruyor ve hareketler sesler ilgisini çekiyor ama benim Bebeğimin genel bir huzursuzluğu var ondan öyle saatlerce durmuyor
Ahmedinannesi Nrn ben de aynı düşünceyle 2 aylıkken aldım ama hiç ilgisini çekmediği gibi koyduğum gibi ağlıyordu.Şuan 3 aylık hala ilgisini çok çekmiyor en fazla 4,5 dk durur oyun halısında..🤗
Dimplesbaby Görümcem getirdi markası ne bilmiyorum 2 aylık oğlum yarım saat anca oyalanıyor sonrası kucak istiyor