Busy34 İnan. Sütün 1 damla geliyor diye goren sensin ama inan ki aslında bebeğine yetecek kadar olani neyse o geliyor. Bol su, hafif egzersiz, abartı yemek yememek. Sütünü şekerler kompostolar ivirlar zivirlar getirmez, aksine sen kilo alirsan dogumdan sonra sütünün azalmasina sebep bile olabilirsin, bunu bir makalede okumuştum. Anne dogumun ilk aninda neden kilo veriyor diye birseydi adini tam hatırlamıyorum. İnanırsan uğraşmak çabalamak yormaz aksine mutluluk verir. Ben emmiyor diye once şişip agriyan, sonra sizarak akip inen, memeyi duzgun tutturamadigim icin meme ucunda tikanikliklar derken sonrads neredeyse durma noktasina gelen sütüm, bebeğimin emmesiyle tekrardan geldi. Aslında biberon disinda farkli beslenme yontemleri varmış. Bebegi memeye döndürmek için once biberonu biraktim, sonra hemen emziği. Emziği birakincs 5 gün kadsr çok ağladı. Ve hep emmek istedi emmeyen bebek. Biberon ve emzikten dolayı memeyi emmeyi unutmak uzereydi, cunku biberon ve emzik emme kuvvetini uygulamasını gerektirmiyor kolayina geliyor. Emzigide birakinca zorlandigi icin 5 gun kadar cok agladi, sonra sonra emdi. Reddetsede emzirebilmek icin her pozisyonu denedim o grupta bahsedilen, ayakta yatarak duş esnası ve sonrası futbol topu tutuşu vs va. Yoruldum çok, uykusuz kaldım çok, ama geçti, ama değdi. Mamayı nasil birakacagin konusunda o grup araciligiyla verilen bilgileri kullandim ve o da bitti gitti. İnan. Sadece kendine ve sütüne inan, başkalarına ozellikle seni yoran baskalarina gozunu ve kulağını tıka.