Kiviefe DOLANDIRICI5 bana cikiyor hatta en son mustela urunleri cikti ondan sonrada cizi nescafeli kutu cikti 😎
Nil614kara DOLANDIRICI5 Mail adresi eşimin ki sayfaya sık sık bakıyorum ama tanımlı kutunuz yok diyo sayfadada gözükür dimi eşim mailine bakmazsa kacırmıyım diye soruyorum ?
thisismylife Nil614kara instagramda denebunu blogers sayfaları var storylerinde her ay kutu çıkartıyorlar Bilgi veriyorlar her ay o bilgilerle üyelik açın hemen hemen her ay çıkıyor takipte kalın kutu geldikten sonra üyeliğinizi iptal edip yeni bilgilerle tekrar açmanız gerekiyor bilgileri storylerinde paylaşıyorlar ben denedim ilk anda çıktı şimdi Ocak ayının bilgilerini bekliyorum bakalım 🥰
OncedenGurme DOLANDIRICI5 bana Aralık kutusu geldi geçen hafta. Waterpies ıslak mendil, 2 tane lansinoh göğüs ucu kremi, cips, gazoz, sakız, yumuşatıcı ve duş jeli vardı 😊
thisismylife Eceannee denebunuya kayıt olacaksın ama önce denebunublogers sayfaları var instagramda onları takip et onlar foto paylaşıyor onlar gibi formu doldurup hesap oluşturursan kutu çıkıyor canım instagramda takipte kal