ozlemikka Feyzaness bende o sayfadan aldım,etkisini biraz gördüm salyasi azaldı ama geçmedi. Yavrumun yakaları hep ıslak 😏
AsenAlmila Feyzaness nerden almıştınız ve başka nelere iyi geliyor acaba ben herşeyi çok kafaya takan biriyim stres yaparım herşey de birazda sinirli ve fevriyim acaba bunlara da iyi gelir mi 🤷🏻♀️
Feyzaness AsenAlmila depresif ruh hali için de faydalı olduğu yazıyor , yaşam enerjisi veriyormuş , denemekte fayda var bence ☺️İnstagram tootsandmore sayfasından aldım 😊birkaç yıldır takip ettiğim bir sayfaydı , güvenilir , sertifikalı geliyor ürünler
Nisam3553 Elvin_idil06 Ben Instagram’da 100 TL ye almıştım 1 aylıkken başladım kullanmaya bir kere denemek için 3 gün çıkardım bambaşka bir hayatımız oldu ve hemen geri taktım. Çok faydasını gördüm ben öneririm
Pelin55 Yigido35 orjinal yada sahte olup olmadigini anlamak icin yapilan tuzlu su testi 5 yemek kasigi tuzu bir bardaga koyup eritiyiruz kehribari icine koyuyoruz batmuyirsa orjinal kehribar eger bstiyorsada sahte oldugu anlasilir sadece damla kehribarda belli olur eger kolye yada bileklik damla kehribar ile dogal tas karışımı ise gene batar doğal tastan dolayi
Meryemtuysuz Kızlar ben bi arkadaş yazdığında okumuştum ayak bileğine takılırsa uyku el bileğine takılırsa gaz için boynuna takılırsa salya ve diş içinmiş , ne kadar doğru bilmiyorum ama bilgi bilgidir
almila37 Elvin_idil06 valla canim bebekten bebege degisiyor ben de aldim 3sene önce kızıma.Takar takmaz huzursuzluk uykusuzluk sürekli ağlma oldu kızımda emmedi bile sonra eşim dedi biz bu kolyeyi taktiğimizdan beri huzursuz çocuk bi çikaralim ddi cikarttik kızım rahatladi uyudu düzene girdi sonra öğrendik ki kolye her cocukta olumlu etki yaratmiyor muş bazi cocuklarda tam tersi oluyrmus takmadim duruo öle evde 3 yildir
almila37 Elvin_idil06 evet canım eminiz bi kaç tane akrabimzda ayni yerden aldi Fatih’te bi kehribarcidan aldık cok arastrdk sonunda orayi bulmustuk