Senaanur Merhaba anneler; Oğlum 4,5 aylık Demir ilacına başladık onu aldığı günden beri 12 gündür kaka yapmıyor bu durumu yaşayan anneler var mı? Nasıl kaka yaptırtabiliriz? Dr Demir ilacını kesti bide avokado yedirtti fayda etmedi napıcam bilmiyorum.
Sum87 Senaanur fitil ya da lağma vermedi mi doktorunuz ve 4.5 aylık bebeğe avakado midesine ağır gelir
Melikederinakinnn Senaanur dr avokadomu yedirtti ne alaka ya dort bucuk aylik cocuga bence dokoturnuzu degistirin bizimki o aylardayken ssdece zeytinyagi verebilirisn has sabah ogle aksam mama iciyorsada mamasina karstrablrsn
Berrosunannesi Senaanur Bir de çay kaşığıyla halis zeytinyağı verebilirsiniz hic bir zararı yok anne sütüyle eş değer tutan bir sürü doktor var.. Biz 3 aylikken çok feci bir gaz sancisi yola apar topar acillik olmuştuk oradaki iş guzar doktor lagma yaptı ve kendi doktorumuz çok kızmıştı küçücük çocuğa lagma yapılır mı demişti önce bitkisel yollar aranır onlar kar etmezse ilaca başvurulur demişti.
msl_04 Senaanur zeytinyağı verebilirsin canım bir miktarda şu ver poposunada bir miktar zeytinyağı sür benim kızıma öyle yapıyorum 1 saat sonra yapıyor
Senaanur Melikederinakinnn valla bende hep itiraz ederim normalde ama doktorda Prof bide emzirme uzmanı olunca güvendim verdim sonra pişman oldum
Berrosunannesi Aguline diye bir şurup var isterseniz bir deneyin Sanci Kabızlık ve Hazimsizlikta doktorlar veriyor. Biz de 2 gündür kabiziz çok ağladı verdim çok şükür yaptı kakasini. İlaçta değil bitkisel surup ama surekli kullanmayın bağırsaklarda tembellik yapabilir demişti doktorumuz.
rike-nile-aro Bizim doktorumuz sadece günde 3 kez zeytinyağı ver demişti o da fayda etmedi libalaks lavman verdi. Onuda yarısını yapıyorum. Avokado ne alaka yahu 😊 yazık yavruya çok yüksek oranda protein içeriyor midesine ağır gelir.
Derin26 Mama kullanıyorsanız Hindistan cevizi yağı var içine koyun benim kızımda kabız Bayadır bu sorunu yaşıyoruz kullanıyorum şükür düzene girdi rabbim şifa versin