Mihrammm Merhaba kızlar. Bebeğim 4 buçuk aylık ağzından salyalar artmaya başladı. Ayrıca Parmağımı kuvvetli bir şekilde ısırıyor. Acaba dişi mi çıkacak yardımcı olur musunuz. Yada en erken ne zaman çıkıyor bu dişler
Dorukefemm Giizzeemm masallah bnm oğlum 4 ay 7 günlük 3.5 aydan bugüne kdr salya cok var ve eli hiç ağzından cıkmıyor parmaklarda hal kalmayacak kadar emiyor 😉 ama ateş filan yok diş olabilirmi
Giizzeemm Dorukefemm vallahi bizde ne ateş oldu ne huysuzluk aynı ağzı sulanıyordu ve ellerini böyle emmek istiyordu bi baktım minik pirinç tanesi çıkmış 😍 kehribar kullanıyorum bu arada
Dorukefemm Giizzeemm masallah ben künye aldım kehribar umarım işe yarar kehribar kolye özel bi yerdeyim aldınız malum güvenilmiyor çoğu yere
Giizzeemm Dorukefemm biz Cizre de görev yaptık Mardin e çok gezerdik orada Kadim tesbih meşhur da hatta nette satışı da mevcut oradan aldık gaz problemimiz bir şey kalmadı sakinleşti çocuğum diş için erken diyorduk ama çıkmış hiç huzursuz bile olmadı çok şükür umarım sizin de şifa olur 🙏🏻💙
Alidefne Benim kızımda 4 ay 10 günlük son 1 aydır çok aşırı salya olayı yaşıyoruz tabii aynı zamanda ellerde sürekli ağzında… Doktor diş hazırlıkları başlamış dedi 😫