Rknn Merhabalar.Bugun 2.ay aşımızı olduk da şimdiye kadar ateşi çıkmadı gece kontrol etmeli miyim arkadaşlar cıkar mi bu saatten sonra?
Ozelecem Rknn benimde ilk gün uyudu hep ateş çıkmadı ama 2. Günü bugün öğlen 12 de bi uyandı hala uyanık arada 2 saat belki uyudu huzursuz da değil çok anlamadım aşıdan mı emmek istiyor hep emerken biraz uyuyor emmeye devam ediyor ama
Dilos01 Rknn ayyyy insallah ateşi falan çıkmaz tek bakıyorum çocuğuma o ağlarsa bende ağlarım valla😥😥sulu gözün tekiyim zaten insallah husursuz olmaz eve gelince
Rknn Dilos01 korkutmak gibi olmasın canım:) gündüz bı krize girdi ne olduğunu anlamadım emzirdim yok ayağa kalkıp gezdirdim altını falan açtım yok tektim ne yapacagimi bilemedim sonra emerken ağlaya ağlaya uyudu
mrstucii06 Evet bizde bugun olduk 3 asi birden doktor eve gidince 1 cay kaşığı calpol ver dedi verdim atesi olmadi simdiye dek cok şükür
Ozelecem Rknn ilk gün full uyudu çok güzel ama bugün bi uyandı uyku falan yok bakalım bu gece ne olacak
Dilos01 Rknn ya hiç kıyamıyorum vallahi ağlamasına insallah ters tepki vermez 1.ay asida bisey olmamıştı insallah yine olmaz diye kendimi teselli ediyorum 😿🥺