Songulsevuk Bebeğim 5 aylık 4 saatte 160 cc mama içiyor postlarda hep 2 3 aylık bebeklerin içtiklerinde bu yazıyor neredeyse sizce hata mı yapıyorum bi yerde fazlasını asla içmiyor
Gorkemkc Songulsevuk 3 ay 1 haftalık oğlum hem emziriyorum 10 dakka sonrada 150cc yiyor ne kadar yiyeceğini bebişlerimiz belirliyor canım
sadeceanneee Songulsevuk canım bence gayet iyi içiyor benim bebeğimde 5 aylık ve 3 saatte bir 100 cc yi zor içiyor
Derin1 Songulsevuk valla bende okuyorum 2 aylık bebekler 120 cc 150 cc içiyor şaka gibi bence çok fazla en güzeli kilosu çarpı 150 diye okudum ben ona uyuyorum
Deletedmom0099 bence bu bebeğin kendiyle alakalı benim kızımda 5 ay 28 günlük daha 2 gündür 150 cc içiyo önceden 120ydi
Songulsevuk Deletedmom0099 yani ben bunu çoğaltamam değil mi bebeklere bağlı sen az veriyorsun diyolar ama içmiyor ki diliyle itiyor ne yapayım
Deletedmom0099 Songulsevuk yok canım ya azar azar arttırmayı denersin 10 günde bir mesela zorla vericek halin yok
Songulsevuk sadeceanneee emiyor mu biz sadece mama alıyoruz ama aslında bana görede normal ama hep çevre çok sıkıldım gerçekten çok küçük bu bebek lafından yıldım 😥
sadeceanneee Songulsevuk hayır emmiyor canım sadece mama. Bizim doğduğundan beri iştahsız bi bebek pek sevmiyor mamayı. Bebeğin kaç kilo doğdu ve şuan kaç kilo acaba?
Songulsevuk Sutbitkisi kilo alımı iyimi peki işte her bebek bir olmuyor bunu anlamıyolar hiç takmazdım ama sanki bile isteye yapıyo insanlar bunu üzüyolar anneleri
Ozlmylmz Derin1 nasıl hesaplıyorsunuz benim bebeğim 2 ay 12 günlük 2 aylık kontrolünde 5 kiloydu 120 cc içiyo neredeyse Üstüne bide emiyo kaç vermeliyim acaba bazen doymuyo bazen kusuyo şu yeme düzenini bi oturtamadım
defnemilam Songulsevuk bizimki 7 aylik oldu nerdeyse hala 120de takili kaldi . her bebegin mide kapasitesi farkli canim.peki gunde kac kere veriyorsun
Songulsevuk defnemilam sayısını hiç hesaplamadım canım ama her 4 saatte bir 160 cc içiyor ne az ne fazla gece gündüz hep aynı