Nurcinnn Kızlar bebeim 3.ayina girdi ama çiş sayısı baya azaldi bezlerinde de anlıyorum zaten neden acaba
Ccansuu Nurcinnn genelde beslenme yetersizliğinde azalıyor çişleri yeterli beslendiğini düşünüyorsanız idrarının renginde koyulaşma ve koku varsa doktorunuza danışmakta fayda var 🌱
Nurcinnn Mina0607 yani kilosu iyi ama mesela şu oluyo emiyo doyuyo 1 saat sonra tekrar agliyo hayır bu sefer versem meme kusuyo arada kaldım bende diyorum ,3 saatte bir emziriyim ama oda olmuyo
Nurcinnn ErkekkAnnesii doyuyo gibi ama yedikten 1 saat sonra çok huysuzlaniyo tekrar meme veriyim diyorum bu sefer kusuyo anlamıyorum bisey
Nurcinnn Asel_2020 günde 6 bez degisttrdim şuan 3 ama onu bile doldurmayı artık bende sizin gibi düşündüm ama bilemedim ya
Asel_2020 Nurcinnn ben cuma doktora gidecem bbegim kontrolü var bı soruyum bakalım ne diyecek ama benim bebeğimin kilo.alimi iyi geçen ay doktor.oyke demisti bakalım bu ay ne diyecek
Nurcinnn Asel_2020 iyi maşallah😊 benimkinde kilosu gayet iypi şükür ama çok terliyo ondan mı acaba diyorum