saybo-54 Kızlar bugün test yaptırmaya gittim ateşlenince pozitif çıktı sonuç 9 aylık bebeğim var emziriyorum sorun olmaz, dendi benim gibi olan varmı ve dualar edin ağır geçiriyorum kızım ağlıyor onunla ilgileniyorum diye 😔😔😔
Yagizalpp saybo-54 cok gecmis olsun. Bende yeni atlattim . Cok dikkatli ol. Sütünde azalma olabilir belki benim azalmis ve bn tabi anlamadim doyuyor saniyordum. Yorgunluktn istahimda gitmisti.cok su icip yemeklerini mutlaka yemelisin ögün atlama.
17062019 saybo-54 Allah tez vakitte sifa versin insallah.bol c vitamini alin d vitamini takviye olarak kullanin.beslenmenize ozen gosterin.hic ac kalmayin.korona oyle lanet bisey ki agzin bos durmamasi lazim.
Se1 saybo-54 4 aylık bebeğim henüz atlatmadım karantinadayız vitamin takviyesi al c vitamini doktorum günde 1 kez iç Dedi mandalina vs cok tuket bol su ic gece yatarken maskeli yatıyorum devamlı ellerimi yıkıyorum 4 gunumuz kaldı çok şükür
Kelebeksu Canım öncelikle geçmiş olsun bol bol limon tüket suyun içine sık iç boooll boll kabuğunu atma rendele yemeye çalış sonra her sabah ılık suya sarımsak ( 1 dis )koy 5 dkka sonra tüket sonra kuru zencefil bal ve limonla karışım yap her öğünde tüketmeye calis bende böyle atlattım rabbim yardımcınız olsun bebeğinizi emzirirken maske takın eldiven giyin geçmiş olsun