gamze1 Sağ göğsümde süt tazyikli geliyor sıktığım zaman 2-3 gündür bebeğim sağ göğsümü emmek istemiyor emiyor ağlayarak bırakıyor tekrar alıyor tekrar bırakıyor sıkıyorum süt geliyor ama sol göğsümü emerken-silikon uçla emziriyorum- bebeğimin ağzından süt taşıyor sağ göğsümde bu olmuyor hiç süt göremiyorum ama ekimle sıktığımda göğsümden süt çıkıyor napmam lazım ben de ağlıyor diye direk sol göğsüme alıyorum 😣
Rabiays gamze1 benimde öyle canım tazikli olan memeyi sağıyorum bayağı öyle veriyorum rahat emiyor bu şekilde yap sende yoksa meme reddine kadar gidiyormul
Elisildam gamze1 canım sütünü sağ dondurucuya at ilerde o talzik olmıcak. Sağdığın memeyi ver bebeğe. Bide maşşallah sütüne böyle söyleme nazar olur.
Elizbkrc gamze1 eğer sütün hızlı akıyorsa bebeği rahatsız eder hafif arkana yatar pozisyonda emzirmelisin ayrıca iki parmağın ile makas hareketi yaparak süt akışını yavaşlatabilirsin bir süre sonra düzene giriyor zaten
boncuk80 Elisildam Merhaba ben sağdıktan sonrada veriyorum yine aynı sorun özellikle aksam saatlerinde hafifleyicene daha kötü oluyor huzurlu emziremiyorum çok canım sıkkın kan ter içinde kalıyoruz çok utsuzum çözüm bulan var mı?
Guel_ gamze1 sagim tayziki artitir ayni sorun bende de vardi yatarak emziriyorumdum ki birden agzina fiskirmasin ve makas tutus ile emzir süt akimi yavaslamasi icin gerekirse elinle tayzik gecene kadar biraz sag ama sakin pompa kullanma