Gmznzalbrls-1820 Kızlar aranızda psikatriye giden oldu mu bana tavsiye edebileceğiniz birisi var mı artık kendimi yiyip bitirmekten yoruldum hastalık hastası bi insan oldum resmen
merve_123 Gmznzalbrls-1820 gitmedim ama ne sorununuz var ki anlatin isterseniz biraz rahatlarsiniz cok ozel degilse
turansmom Gmznzalbrls-1820 ben gidiyordum canım hamilelikten önce. Doktorum çok çok iyiydi sanki özel hastane gibi yıllarca ilgilendi benimle ama Maltepe devlet hastanesinde 🤷♀️
Gmznzalbrls-1820 gulcezerenarslan herşeyi problem ediyorum iyice takıntılarım arttı devamlı bi yerlerim ağrıyor hep gerginim çocuklar ağlayınca bağırınca elim ayağım titriyor
Gmznzalbrls-1820 Zalimsin Kastamonu burda yok Psikatri o yüzden online yapabilecek birini bulmam lazım
Zalimsin Gmznzalbrls-1820 online yapacak kişi bulursun ya bı arkadaşım var psikolog senin ivin sorabilirim
Esilaninannesii Gmznzalbrls-1820 benim kuzenim yurt dışında o Online danışanlarını alıyor isterseniz bi ulaşın burdan instagram adresi ya da telefon numarası vermek yasak mı bilmiyorum
Zalimsin Gmznzalbrls-1820 merhaba haftaya müsaitsen yapabilir yüksek lisans tezi de lohusa depresyonu üzerine olduğu için sana daha fazla yardımcı olabilir