Beren13 arkadaslar 11 aylik kizim var uyku sorunu yasiyoruz rutinimkz sabah 8 de kalkiyo 11 11 30 gibi uyuyo 2 saate yakin uyuyo uyandiktan sonra 3 30 gibi uyuyo 5 gibi kalkiyo tamam bu son gunduz uykusu gece uyur diyorum 20 30 9 gibi uykusu geliyo uyanmaz diyorum 1 30 saat sonra kalkiyo sonra saat 1 130 gibi uyuyo sallayarak uyutuyorum yerine alinca uyaniyo bi daha taa 3 30 4 e dogru yatiyo yardim edin ya nasil bi yol izlemeliyim dis donemindeyiz bibtane disi cikti simdi bi tane daha geliyo yok mu bunun ilaci calpol vs vermedim hic ayakllarim kopuyo artik sallamaktan
asyasare Beren13 canim 11 aylik bebek icin gunduz uykusunu cok fzla uyuyir. 2 saat ustune 1.5 saat daha uyuyirmus. 3.5 saat toplam fazla gibi geldi bana. 1 er saat uyusa gece uyanmasi belki azalabilir. benim kizimda 11 aylik. gunduz uykusunu cok uyudugunda gece uykusuna direnebiliyor bazen. ben cozumu uyanmazsa uyandirmakta buldum . 1 saat bilemedin 1.5 saat uyusun ama tek seferde 2 saat ogle uykusu ustune 1.5 saatte ikindi uykusu cok fazla . bir de dis donemiyse yapacak fazla da bir sey kalmiyor malesef. kizimda 10 aylikken ustten 4 dis birden cikardi kabus gibiydi
Esraabozdemir09 Beren13 gündüz uykusunu 1 kademe düşürün . Cok fazla gibi . Gün içinde uykusunu aldığı için gece kalkar hep
Berenalp Beren13 benim kızımda 10 aylı sabah 8:00 uyanıyor 4 saat sonra tekrar yatırıyorum 1 de kalkıyor 4 saat sonra tekrar yatıyor 5 te yatıp 6:30 gibi kalkıyor sonrada 10:30 ta gece uykusuna yatıyor böyle dene istersen vücudu 4 saatte bir uyumaya alıştı günde iki kere düzenimiz böyle oldu
Zekimurendebizigorecekmi Beren13 Canım aynı bizim gibi uyku şekliniz var .. bizde 3. Uykuyu kısa tutuyorum biöyarım saat uyutup kaldırıyorum hemen . Sonra 3 saat kadar sonra gece uykusuna yatırıyorum bide yatmadan 45 dk önce falan gece maması yap yedir o zaman çok güzel uyuyor bnm kızım
Beren13 asyasare cok zor bi donem allaha sukur ates ishal yok uyku duzenimiz gitti bende yarin cok uyursa uyandircam bi de oyle denicem bakalim
Beren13 Berenalp yarinda boyle devam ederse uyandircam 1 saat yetrli gunduz uykusu kac gunde alisir bilmiyorum artik
Beren13 Sum87 ah ah bizde uyusak keske oyle ya bilgi aldim fiyat icin ama baya bi phali fiyatlar siz ordan ogrendiklerinizi mi denediz merak ettim 😊
Sum87 Beren13 evet postlarını takip ettim ayına göre uyku planlaması yaptım sandalyeyi uzaklaştırma metodu ile desteksiz uyumaya basladı 😊
Beren13 Zekimurendebizigorecekmi bende yarin gunduz uykularini bi saate indircem bakalm bi de oyle drnicem veriyorum canim inan gece mamasi yiyo ari mamanin com yemiyo ama dolu dolu bi yemek kasigi kadar uyumadan once yine sutlu ari mama veriyorum ama dun kalkti iste yine 1 30 gibi sonra 3 30 e kadar ayaktayiz
File351047 Beren13 bir hafta öncesine kadar oğlum da öyleydi gündüz çok uzun uyuyordu o yüzden de gece 21:00 gibi yatıp bir saat sonra uyanıyor ve gece 02:00’a kadar falan uyumuyordu. Gündüz uykusunu iki saate düşürdüm çok şükür düzeldi şimdi öğlen tek uyku yapıyor gece güzel uyuyor.
Ata0905 Beren13 benim oğlum da ayni ama gece o kadar geç değil çünkü gündüz uykuları 1 saati geçmiyor. Bence 1 saatte uyandırmayi deneyin. Yada son uyku periodunu 1 saatte kesin uyandirin yada dayanabiliyorsa erteleyin. Aynı 11 aylığız 6 tane dişimiz var ama uykuya bu denli olumsuz etki etmedi hiç biri . Allah yardımcınız olsun 🙏
yyytsen Beren13 benim oğlum da günde max 3 saat gündüz uykusu uyuyor fakat geceler zehir aylardır uykusuzum, su an üst damaklar kabarmış Ağrıdıgını anlıyorum dokundurtmuyor bu nedenle de uykumuz yok 9 dan beri 5 kere kalktı düşünün ben hala uyuyamadım bu böyle sabaha kadar gidiyor maalesef
Beren13 yyytsen sormayin ya 2 haftadir yarim yamalak uykuyla duruyorum gozlerim kanlaniyo artik uykusuzluktan ya alt disimizn biri cikti biri de geliyo ilac falan veriyo musunuz ben karanfille jel yaptim ama dediginiz gibi surdurmuyo vermedim bende bi daha
yyytsen Beren13 dün doktorumuz gece uyku geçişi kolay olsun diye bay bay damlayı önerdi, daha yeni başladığımız icin mi etki etmedi bilmiyorum ama hep ağlayarak uyanıyor hala 😢 çok yoruldum artık, ve sinir yapıyor bu durum,
yyytsen Beren13 karanfil ve zeytinyağı bizde hiç işe yaramadı, biz alt 2 dişi çıkardık fakat üstler geliyor şimdi ve aşırı zorluyor 😢 kimi doktor ilaç öneriyor kimisi akışına bırak diyor da çocuk gece uyumadıgınd gündüz daha huysuz oluyor
sanye_1907 Benm kızımda 11 aylıkken öyleydi ya dişten dolayı öyle oluyolar ben biraz daha geç yayıröaya çakıştım öyle durumlarda ama yinede kalkıyodu hemen yatıyordum bende geri ama gwçici bi süre sıkmayın kendizi 1 2 haftaya düzene girer
Esraabozdemir09 Beren13 günde kaç uyku yapıyor ben fazla saymışım galiba 🙊 gün içinde 2 uykuysa eğer uyuma saatini düşürmeyi deneyebilirsiniz . Mesela 2 saat değilde 1 saat . Gün içinde yorulmasını sağlayın
Beren13 Esraabozdemir09 evet canim gunduz uykusu 2 kere 1 30 saat garanti uyudu bugun tabi bu her gun boyle olmuyo bazen 1 saat bazen 40 dk degisiyo
Beren13 yyytsen kiyamam ya sukur oyle aglayarak uyanmiyo ama uyumuyo da yerine atinca uyaniyo hemen duzenli kullanin belki sonuc alirsiniz insallah alirsinz
Beren13 yyytsen surdurmuyo benim kizim hic bende vermiuorum artik evet cok dogru gece uykusu cok onemli ama uyumayinca da uyumuyo iste
yyytsen Beren13 inşallah çok teşekkürler. Umarım hep birlikte uyku problemini kısa zamanda geride bırakırız 🤲🏻