Mommyishome Var mı böyle bi bebe? Yattığı yerde bebesini avutabilen var mı aramızda allah aşkına? kucak kucak diye zırlamayan bebe var mı? Bebem her ağladığında herkes alıştırdın işte kucağa diyo sinir oluyorum 😂
Ozge_AyazEfee Mommyishome Benim oğlum 😅 Şu an 3 yaşına girmek üzere. Doğduğundan beri kucağa çok düşkün değil, bebekken kucağımdan da indirmedim üstelik. Hareketlenmeye, yürümeye başladığından beri hasretim kucağımda kalmasına doya doya sarılmaya 🤦🏻♀️😅
Lina1205 Mommyishome ben aldım ama kucağa alismadi valla. 😁 Hiç öle al kucağına diye ağlaması olmadi hatta kucağından indir diye ağlıyor bizim kız 😂😂
Aysenes Mommyishome vallaha banada diyolardı alişmiş bu kucağa diye bide premature doğdu tabi alıp sevecem kucağıma dmi. Ama şimdi haftaya 4 aylık olacak bazen kucak istemiyor yatagına koyorum kendi kendine uyuyor 🙄🤗
YasemiNYagmur1 Mommyishome neden alışmasın kiiii her seferinde sarıp sarmalıyorum kucağımı isteyince hoşuma gidiyor demek ki kendini öyle güvende hissediyor diye düşünüyorum
Yuyu Amannnn verin sizde cevabını sanki hangi birimiz annemizin hala kucagindayiz. Bebeler ile kim bilir daha nekadar kucak kucağa olacağız, onlar bize ağladığında sığınacak liman bulmuş gibi sarılıyorlar kim bilir daha kaç sarilmamiz kaldı.
esmerayes Mommyishome hahaa benim bebem 😂 halbuki kaynanamlarin kucaga alistirma demeleri uzerine kucagima almiycaksam niyr dogurdum deyip inatla kucagima almistim hemde kolik bi bebekti gaz dobemi bitince surekki yer istedi cocuk su an 9 aylik hic kucaga gelmez birakirim yerde surunu oynar hepdd oyle oldu
Mommyishome esmerayes yok ben zaten kend başına hareket edemedii zamanlardayım. O zamanlar için soruyorum
esmerayes Mommyishome sadece ilk 2 ay kucagimdaydi o zamanda kolikti zaten ama muzik falan acip besigine koyunca duruyodu
Mommyishome Ozge_AyazEfee o zaman içlerinden geliyor bu bebelerin. 😂 gazlı mıydı peki bebeniz? Nasıl vakit geçirirdi bi de küçükken? Ben mi avutanıyorun yerde bilemedim ki 🤷♀️
Mina181019 Mommyishome benim kızım kesinlikle kucakta durmayı sevmitor kucaga alma alışmasın dediler hiç almadık kucaga bebekken hep yerlerde yattı şiödi de sevmek sarılmak için alıyoruz çıldırıyor yere inmek istiyor öyle hareketli ki sabit kalamıyor sıkılıyor benim sıkıntım da kucagımda sevememek doya soya sarılamamak
Mina181019 Mommyishome hiç olmadı hep yerlerde yattı durdu valla. Emzirdikten sonra sırtını sıvazlıyorduk