Sedauysal Arkadaşlar bebeğim 13aylik olucak hala dişi çıkmadı aynı durumda olan var mı ? Ek birşey yapmamız gerekir mi acaba yani hiç şişme beyazlasma yok
sonsuzmutlulukkk Sedauysal bazı bebekler geç çıkartıyor oğlum 5aylikken 3. Disi çıkarıyordu kızım 7ay 10gunluk hala diş yok doktora danışın isterseniz içiniz rahat olsun
Lina1205 Sedauysal bizde 7 aylığız daha hicbisi yok arkadaşımın kızı benim kızdan küçük iki tane çıkardı bende kendimi ne kadar geç çıkarırsa sağlıklı zeki oluyormuş diyee avutuyorum 😂
Juniorannesi Sedauysal biz de 11 ay 1 haftalığız ve hiç dişimiz yok 🤷🏻♀️ Eşimin de geç çıkmış doktor ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur dedi o yüzden dert etmiyorum
OzlemDenizz Merhaba :) benim oğlumda geç çıkarttı doktorumuz ne kadar geç çıkartırsa o kadar sağlıklı olduğunu söylemişti şimdi 1 yaşında peş peşe çıkarttı 6 dişimiz var ☺️
Sedauysal sonsuzmutlulukkk maşallah kızınıza ♥️ oglunuzda belirti vs. Var mı benim ilk çocuğum tecrübeli değilim bu konuda ama hani sistimi beyazlık var mı diyorlar
Sedauysal Baloglum93 evet kullanıyoruz doktoruna danismistik iki yaşına kadar şart demişti tabi arada kaçırıyoruz ama genetik de olabiliyormuş eşimin çok geç çıkmış
sonsuzmutlulukkk Sedauysal canım benim oğlum erken çıkardı sağol 🤗 kızım sadece salya ve sürekli ısıriyor ne bulsa ağzına katıyor daha çıkarmaz belli 😅