Btlkrm 6 aylık kızım var doğduğundan bu yana çok aşırı kusuyor bugün yumurta yedirdim fışkırır tarza kustu 3 kere virüsten dolayı hastahane ye de gidemiyoruz sizce ne yapmalıyım 😕daha önce hast götürdük tahlilleri temiz kilo alimi da çok çok iyi önemli bisey yoktur inşallah ya😕
Emir123ali Btlkrm alerji olabilir benim oğlumda kusan bir bebekti emzirmeyi bıraktım artık alerjiden dolayı her emdikçe mama yetikçe kustuğu için şükür aptamil alerji mamasını kullanmaya başladığımızdan beri kusması durdu
Emir123ali Btlkrm yüzünde vücudunun eklem yerlerinde kafasında kulak arkadında biyerin kızarma kuruluk döküntü gibi birşeyi varmı
Woody Btlkrm Kızımın reflüsü vardı. Aşırı kusardı. Yumurta sarısı tetikledi. Bir gün öyle bir kustu ki kitlendim kaldım. Hala gözümün önünde görüntü. Az tereyagında tavada yapmaya başladım. Sorun olmadı.
Btlkrm Emir123ali her ay doç.doktor a götürüyoruz yani anlamaz miydi acaba alerji olmuş olsa artık gerçekten çok sinir bozucu oldu bu durum allahım beterinden korusun buna şükür diyorum ama bir yerde de cinnet geçirecek gibi oluyorum 😔
Emir123ali Btlkrm valla doktor anlar ama alerji testi yaptırmak istersen varsada yoksada bunu bilip ona göre önlemini almak erken teşhiste önemli bazen annelerinde gözlemi önemli bizde kusmasını önemsemedik çünkü kızımda kusuyordu memeyi bırakıp mamaya geçince durmuştu oğlumdada hem emzirip mama verelim durur belki diye ama yok mamayıda çıkartınca doktora götürdük alerji testi yaptırmak istedim ve öylece süt ve bir çok şeye alerjisi çıktı ve hala alerji olması ve ek gıdayı tam anlamıyla herşeyi veremiyorum sebzede bile elma alerji yaparmı diyorum ama yapıyor