Caculle 7 aylık bebek ne kadar avokado yiyebilir? Elma muz yemiyor avokadoya da doymuyor gün içinde ne kadar verebilirim bilen var mı?
hifosunannesi Caculle alerjik bi durumu yoksa yarısını kahvaltıda püresine katabilirsin. diğer yarısını da akşam ara öğün olarak verebilirsin ben kahvaltıda bebek bisküvisi yoğurt labne peyniri bir parça muz yarım avokado bir kaşık da pekmezi püre yapıp veriyorum bazen içine harşlanmış yumurta sarısı koyuyorum
Balbocegi Caculle alerjik bir durumu yoksa doktorumuz hergün çeyrek avokado verebileceğimi söylemişti. O yüzden ben hergün veriyorum
Fitifiti Caculle Muz ile ezip verebilirsiniz,içine ceviz rendeleyerek şahane bir ara öğün olur. Benim hergün verdiğimde oldu,harika bir nimet avokado. Onun yerine bebe bisküvisi,etimek verin gibi akıl tutulması yaşatacak tavsiyeler duymayın lütfen.
CaglaCeylin Merhaba hergün avacado olmaz. Tek meyveyle doymaz zaten. Meyveyi yulaf, sekersiz ve tuzsuz bebek bisküvisi yada etimeti ile verin ne sulu ne kati orta bi cay kasigida pekmez koyun. Böyle doyarams tek meyve olmaz hanimefendi
Caculle CaglaCeylin teşekkürler hanımefendi sadece avokadoyla doyurmaya çalışmıyorum avokado yemelere doymuyor o yüzden sordum miktar olarak
Caculle hifosunannesi karışık olunca yemiyor ayrı ayrı veriyorum bu defa da istemediğini yemiyor sinirleniyor bizimki. Günde 1 tane çok gelmez mi acaba
Caculle Fitifiti çok güldüm yorumunuza 😄 tavsiyelerin bi kısmına kulak asılmaz ama mesela anneme bırakıyorum çorba içirsin diye bi bakıyorum çorbaya minik minik ekmek atmış. Bunu napıcam bilemiyorum
Fitifiti Caculle Bunlar hiç bitmeyecek maalesef. Ben organik besleyip,hiçbir abur cubur vermedikçe anneanne,babaanne kekler börekler tıkmaya çalışıyor ağzına😬🤷🏻♀️
Caculle Fitifiti şimdi çok ses etmiyorum ama abur cubura kesinlikle karşıyım umarım korktuğum başıma gelmez.ben hep sağlıksız beslenen kilolu biri oldum çektiğim sıkıntıları kendim biliyorum. Bazı şeylerin çocuklukta yer ettiğine inanıyorum 😕