Uygrtn https://hizliresim.com/vQdECT Kızlar ya geçen bundan bime geldi bende aldım aldım ama neyle yüzümü temizlicem bilmiyorum yani hangi temizleme jeli yada kremi nasıl yapcam bilmiyorum 🤦♀️ onereceginiz bişey var mıdır kuru ciltler için bununla beraber kullanayım 🤭
Busy34 Uygrtn canım merhaba ben kullanyorum. Nutrigena sivilce karşıtı yüz temizleme jeli var onunla masaj uyguluyorum önce aletin ön tarafıyla. Arka tarafıyla da normal nemlendirici kremi sürüp uyguluyorum peeling etkisi oluşturuyormuş .
Omero21 Uygrtn kesinlikle cildine uygun olan bioderma kullan çok iyi geliyor ama iyi durula arkasından iyi bir nemlendiriciyle nemlendir
covirgin Uygrtn niveanın pirinç pilingi garnıer saf ve temiz ve yine niveanın yüz yıkama köpüğüyle kullanıyorum bebek gibi oluyor cildim🥳
Penguenim Uygrtn bioderma yuz temizleme jeli👍 dermatoloji uzmani onermisti. 2 yildir kullaniyorum memnunum
Uygrtn Busy34 ay aradığım cevap çok teşekkür ederim 🤩 yani nemlendirici kremlr uygulayabilirim dimi hemen yapayım ben 💃
Kucukkalbim Uygrtn Cilt tipime uygun temizleme jeli,peeling her ikisinide denedim derinlemesine temizliyor yumuşacık oluyor yüzün 🥰 güzel alet ama sarji hemen bitiyor 🙃