Eyocan15 Tuba yalnış anlatmışım biraz korkuyorum da burada çok ürün var ve bebeğime yalnız bakıyorum . Kötü bir ürün verirsem bişey olur diye kullananlardan tavsiye almak istedim. Sende kusura bakma en başta biri yazmışta hem anlamamış hem yorum yapmış 🤦🏻♀️ Sana zahmet eğer varsa resim atabilir misin hani bakıp almak için.. Aldiyse iyi yakın bize ama her markette vardır herhalde
Tuba Eyocan15 estağfurullah ne kusuru insan hali. Genelde testlerden geçiyorlar zaten ve zarar verecek bir şey yapacağınızı düşünmüyorum. Eğer yakınınızda çiftlik varsa oradan taze süt alabilirsiniz, eğer yoksa da görsel de eklediğimi alabilirsiniz🙏🏻
Nazli_6235 Eyocan15 maya rewe de var ben hep ondan kullanıyorum ismi Landliebe3.8 fett sütü de aynı marka kullanıyorum yağ oranı aynı yine ben hep kızıma öyle yoğurt yapıyorum güzel oluyor
Eyocan15 Tuba Çok sağolun gerçekten öğrenene kadar biraz uğraşıcam şimdi bir sürü ürün var ama tek tek translate yap bilmem ne zor oluyor 🤷🏻♀️
minnakbaby Eyocan15 esinizle birlikte mi yeni geldiniz yoksa siz mi yani esiniz oralari biliyor mu dilini filan. Bende 3 sene oluyor geleli bide kimsen yoksa gercekten ckk zorr
Eyocan15 minnakbaby Ben Bulgar vatandaşıyım eşim Antepli o bilmez 😂 ikimiz birlikte geldik 🤷🏻♀️1 sene oldu.. var var da onlar biraz yaşlı anlamıyor bu tarz şeylerden bide 1 kere yardım istersin 2 kere 3. Ye surat çevirirler
minnakbaby Eyocan15 hadi yaa tam denk gelmis bak edekadan bulgar yogurdu al dedigim 😁😁 dogru tabi dil bilmek cok onemli degilse herseyin yarim kaliyor