Annesininpremsesi Kızlar ben dün devam sütü aldım ama kızım içmiyor.106 TL verdim şimdi içim gidiyor atmaya kıyamıyorum yakınımda tanıdığım da yok verim.Napim??
Mysunshines17 Annesininpremsesi İlk kez kullanıyorsanız mama reddetmesi normal bir iki sefer daha deneyin farklı bir mama almak yerine ya da biberonu değiştirip deneybilirsiniz baktınız hiç bir şekilde olmuyor o zaman alternatif bakabilirsiniz
Dmt-01 Annesininpremsesi muhallebi filan pişirip içine koyabilirsiniz ya da bebe bisküvisi filan yapıyosanız ezip içine birazda mama koyabilirsiniz
Annesininpremsesi Mysunshines17 dün 3 kere denedim.Ama çığlık atarak ağladı baya gözü yaşlı şekilde.Bende vermedim sonra.Ya içsin istiyorum artık geceleri kalkıp emzirmekten yoruldum.2 saatte bir kalkıp emiyor beni.15 aylık sonuçta
Gurbetkusuu06 Annesininpremsesi merhabalar benim kızım da 1 yaşına girdi ben de devam sütüne başladım ama sizin gibi bebelac vs almadım o bir tür mama çünkü. Ben pınarın devam sütünü aldım şimdi yavaş yavaş 1 çay bardağı kadar veriyorum canı isterse gayet güzel içiyor.
Gurbetkusuu06 Annesininpremsesi Tad olarak güzel hafif tatlı süt gibi o yüzden içer. Benim kızımda öyle herseyi yiyip icmez o sevdi mesela