TanemAkay Deletedmom626262 çok normal hatta 10güne kadar normal dert etmeyin bebeğinizin bağırsak düzeni oturuyor
Esraarass Deletedmom626262 eğer bir sıkıntısı yoksa yani karnı gergin değilse huzursuz değilse 10 güne kadar yapmamasını normal karşılıyor doktorlar
nursocum Deletedmom626262 hayır ya anne sütü alıyorsa kabız değildir. Çok normal 10 güne kadar yapmaması
guldmr11 Kabız değildir olabilir anne sütüyle besleniyor sa çünkü benim kzıım bayadır 4 5 günde kaka yapıyo amma kabız değil doktor ve ebe normal dedi
TanemAkay Deletedmom626262 yok hayır bizimde başımıza gelmişti doktorumuza sorduğumda 6 güne kadar normal hatta 10 günü bile bulabilir demişti korkmayın ama ıkındığını gördüğünüzde dizlerini hafif karnına doğru ittirebilirsiniz ya da bezini değiştirirken hemen kapatmayın biraz bekleyin bezi açılınca rahatlıyorlar o esna da rahatlayıp yapabilir ❤️
Sevdanurr Deletedmom626262 bir çay kaşığı doğal zeytin yağı verin ebe öyle dedi yapıyolr bn kızıma veriyorum arada. Bazı ebeler hergun bile verebilirsiniz diyor ama hakiki zeytinyağı
MinikEla Deletedmom626262 Benim kızımda haftada bir yapıyodu kakasını o aylarda doktorumuz normal 10 günü geçmesin sadece demişti . Ama emziriyodum mama ile farklı olabilir.
Merve-2 Benim oğlumda bi hafta yapmadı. Doktorumuz karnı sert değilse sorun yoktur demişti. Eğer 10 günü geçerse bi çay kaşığı doğal zeytinyağı verin demişti.