minikkizim Kizlar bugun 6 ay asisi olduk agizdanda bi damla damlatti cocuk felci asisi dedi ilk kez duydum ben sizere yaptilarmi onu. bu arada boyumuz 70 cm kilomuz 8400 bas cevreniz 42. sizlerde durum nasil
Nazlina minikkizim benim kizim 4 bucuk aylik suan boyu ve kilosu ayni sizin bebeginizle ek gidaya daha 1 bucuk ayim var ibsallah zorlanmam masallah 🤗
minikkizim Sarelim her gun yogurt veriyorum mesela icine kendi yaptigim cicibebeyi koyuuorum bazen pekmez koyuyorum sonra elma püresi balkabagi püresi havuç puresi veriyorum böyle yani
Sarelim minikkizim hımm. Bnde yoğurt verıyorum.sabh yumurta ve peynir. Aksam elma puresı. Ama sebze çorbalarına gecemedım
Bebegimmmmm minikkizim yoğurdun içine pekmez koyarsınız birbirinin vitaminini öldürür faydalı olmaz araştırın isterseniz yoğurdu tek vermek en doğrusu ilerde sevmiyorlar yoksa 😊
Bebegimmmmm Sarelim siz yumurtayı nsl.veriyosunzu peki bende vermeyi düşünüyorum ama yumurtanın sarışını nasıl yutacak? Mama mi karıştırcaz acaba içine
ssulesevimlii Bebegimmmmm ben biskuvi lor biraz oekmez yumurta sarisi bir kasik ictigi mamadan koyup biraz su ile islatip karistirip veriyorum normal eski zamanlardaki usul yani.
minikkizim 2 cay bardağı tam bugday unu yarim çay bardağı irmik 2 cay bardağı pirinç unu 4 yemek kaşığı tereyag 1 su bardağından azicik eksik yogurt
Nurdankaratas minikkizim günde kaç kez veriyorsunuz ne kadar süt alıyor ne kadar ek gıda ve kaç saat ara ile