eylulbebesi Bugün tam 3 aylık oldu. Yüzüstü yatırdığımda kafasını kaldırmıyor sırtüstü yatarken de kaldırmıyor gerçi. Normal mi?
Mommyy70 eylulbebesi yüzüstü iken kaldırması için çok erken benimkisi dört buçuk aylık yeni yeni kaldırıyor
acimavi eylulbebesi normal daha küçük, benim kızım 4 aydan sonra yüzüstü yatarken kafasını kaldırmaya başladı, sırtüstü yatarken de yine aynı haftalarda, yatmak istemediği zaman kafasını kaldırıyordu kısa süreli
Melikederinakinnn eylulbebesi canm daha cok kucuk benm kzm 4 bucuktan sonra donup kafasini falak dondurmeye kaldirmaya basladi yani acele etme
Birannebirbebekkkk Aslında kaldırması lazım ama her bebek farklı olur derler bilemedim doktoruna sor istersen
eylulbebesi Melikederinakinnn aylık gelişim yazılarında kaldırabilir yazıyor da korktum teşekkür ederim 😌
Meriwa eylulbebesi canım her bebek aynı değil önce kendine stres yapma anca yeni yeni tutuyor 3 ay 21 günlük bizimkisi 1 haftada kaldırıyor dönüyor göz muaynesine götürmüştüm 3 aylık olunca kafayı tam tutup nesneye odaklanamamıştı bile stres olmuştum 1 haftada bile inanılmaz değişiyorlar
eylulbebesi Meriwa Başka bebeleri görünce insan acaba diyor. Her bebek farklı ama insan erkenden olsun istiyor 🙂
Elisaayten eylulbebesi bebisten bebise degisiyor canım o bazisi 3 de bazisı 4 de oluyor benim kizim hic yuz ustu yatmadi 2 bucuk aylikken de kaldirmaya basladi her cocuk ozeldir
Bebegimm42 eylulbebesi yüzüstü yatırır ken başı yana mi geliyo önemi bende gaz için yatırmak istiyorum da
Lutennaa eylulbebesi zorlanıyor olabilir. ellerini çenesinin altına doğru yaklaştırıp denediniz mi. Kısa süreli de olsa daha kolay kaldırıyorlar o zaman. Doktorumuz öyle söylemişti.
Sarileblebi eylulbebesi ahh bebişim normal tabi annesi korkma daha yeni başlar nolucak onun kaslarından minnacık daha🧡
acimavi eylulbebesi çok takılmayın şu zaman şunu yapar yazılarına, insanın morali bozuluyor. Her yerde 4. ayda dönmeye başlar yazıyor, kızım 5 aylık oldu daha yeni yeni dönüyor🤷🏼♀️
Lutennaa eylulbebesi ellerini çenesinin altında kolları nı da göğsünün altına doğru yaklaştırırsanız destek almasını kolaylaştırır. Zaten çok az durabilecek ama güçlendikçe süresi uzuyor.