umayseyda Anneler kızım 25 günlük oldu kilosu 4300 hala 1 numara bebek bezi kullanıyoruz siz 2 numaraya ne zaman geçtiniz ben bi türlü anlayamadım sıkmıyor taşırmıyor ama sanki rahatsızlık veriyor gibi
2bebelianne__ umayseyda 2 numaraya geçmelisiniz şuan kızım 6300 kg 4 numara prima premium care kullanıyorum
Meriwa umayseyda prima kullanıyordum 1 numarası 2-5 kg arasıydı 1 numara bittiğinde 4700 dü oğlum 2 numara da 4-7 kg ona başladım 3 numarada 6-10 mesela bence bi daha 1 numara almanıza gerek yok
yasegazi umayseyda bence 2 numaraya geç canım ne marka kullanıyorsun bilmiyorum ama üstünde kilogram aralıkları yazıyordur poşedinde. Bu arada güle güle büyüt bebişini🙏
Mom14 2bebelianne__ bende premium care kullanıyodum ama 3 numara biraz fazla büyük değilmi kilosu öyleyken o şekilde kullanıyodum
asyasare 2bebelianne__ buyuk gelmiyor mu ya ? benim kizim 11 aylik 9800 gram premium care 4 numara kullaniyorum . acaba 5 e mi gecsem z 4 e de geceli yeni oldu 2 ay anca olmustur
umayseyda yasegazi sleepy kullanıyorum son 15 e yakın bezi kaldı 2 numarayı alırım bidakine çok teşekkür ederim 🙏🙏
2bebelianne__ Meriwa kızımın bacakları etli olduğu için 3 numara çok sıktı iz yaptı 4 numara iz yapmadi rahatladı kızım
2bebelianne__ asyasare tam oldu sadece biraz geniş oluyor onu da cırtcırtlarını ona gore takıyorum sızıntı yapmıyor 3 numara çok iz yapmıştı ve sıkmıştı bebeğimi
Mom14 2bebelianne__ bende şimdi sleepynin 4 numarasına geçtim premium care çok pahallı 4 numara büyük geliyo kıza nerdeyse arkasına daha fazla veriyorum mecburen boynuna değecek 😅