Prensessannemm Kizlar formul mama yerine ne verebilirim biboranla verebileceğim kaşıkla verebilicegim mama tarifleri verir misinz?
Melikederinakinnn Prensessannemm kuzum biberonla sutlu irmikli mama yapabrlsn hipin yada aptamilin kasik mamalarini yada
Nicemother Prensessannemm canım yağda unu güzelce kavur (unun rengi iyice pembeleşecek) sonra azar azar su ekle ve un topraklarını iyice ez istediğin sıvılığa gelene kadar su eklemeye devam et içine tuzlu olsun istiyorsan tuz ekle yok tatlı olsun istiyorsan az pekmez ya da şeker ekleyebilirsin.
Mom14 Prensessannemm valla benim bi fikrim yok üstte kalsın ben genelde internetten bakıyorum çok güzel kaşık mama tarifleri var bak istersen bi
Prensessannemm Melikederinakinnn Kaşık mamalarini biberon icin ne koyabiliriz biberondan aksın diye diğer mamanın tarifini biliyo msn cnm
Melikederinakinnn Prensessannemm kuzum irmikliyse kasik mamasi rahat akmiyor biberondan ve kasik mamasini yaparken iki olcek az koycaksin mamayi sudan yani soyle 5 olcek 150 cc ya normal mamada 3 olcek 150 cc yapicaksin ki biberondan aksin
Melikederinakinnn Prensessannemm rica ederm kuzum yaparken once kasede yap civikligini ayarlarsn goz karari ama biberonn ucuda braz genis olsun delikleri