Kuzey-1042020 8aylık bebeğim kaşığı bile ağzına almıyo ne yapmam lazım acil yardım lütfen önerilere açığım şimdiden çok sağolun
SarpDevrim_inannesi Kuzey-1042020 valla ben önüne oyuncakları diziyorum sürekli bana başka birşey gösteriyor onu veriyorum verdikçe ağzını açıyor ama biz sadece mama sandalyesinde yiyoruz onun dışında başka biryerde yemiyor
iremceren Kuzey-1042020 önüne koyun kendi yesin öyle denediniz mi kaşık reddi mi gıda reddi mi yani, kaşık reddi ise kendi yemeyi öğrenerek sorunj çözersiniz bizde öyle oldu
Kuzey-1042020 fistikcisahap 6.ayda yoğurtla başladım odur Budur kaşıga alerjisi var sanki açmıyo ağzını sadece biberon
Kuzey-1042020 fistikcisahap renkli plastik kaşıklar kullanıyoruz.birini eline veriyorum diğerini ben yedirmeye çalışıyorum ama olmuyo
fistikcisahap Kuzey-1042020 bire çay kaşığıyla dene, oyunlar yaparak vermeye çalış uçak geliyo gibi ya da en olmadı yani bunu onaylamıyorum ama bir şey aç izlerken vermeye çalış
Kuzey-1042020 fistikcisahap bazen asla yapmam dedigimiz şeyleri sanırım deniycez gibi inş düzeliriz bizde