kizlar önceki postlarimdan belki hatirlarsiniz bebegim 2 aylik oldugundan beri gecmeyen konak, huzursuzluk, gurultulu su gibu kaka, mukuslu kaka ve egzamasi var tabikide burdaki(yurtdisindaki doktorlara) göre bunlarin hepsi normalmis!! ama tabi ben inanmadim ve sizler Alerjik Annerin tavsiyesi postlarini okudum ve kendimce yumurta süt diyeti yapiyorum 3 ayliktan beri su an oglum 5 aylik 3 hafta öncr kakasinda ilk defa kan gördüm ve bu ara ara devam ediyor oglum anne sütü aliyor süt diyetimde kacak olmadigina cok eminim cunku disardan nerdeyse hic bisey almiyorumm alirsamda okuyorumm ama sonradan gördumki cogu makarnalar yumurta iceriyor acaba bunlar haricinde oglumun baska gidalaradami Alerjisi var acaba?? kizlar size soruyorum cunku inanin sizler burdaki doktorlardan daha bilgilisiniz!! kac defa gittim burda hic ciddiye almadilar sadece 3 hafta önce kan olayi olunca tmm buyuk ihtimal sut alerjisi dediler ama yumurta yemelisin hatta cocugada vermelimisim yoksa ileriki zamanda bebeginin yumurta alerjisi olur dediler kafami karistiriyorlar ben hala yemiyorum ve tabiki vermedimde 🤦♀️