Milasmom Haftaya 6 aylik oluyoruz ek gıdaya gecicez yiyecek alışverişi kismi kaldi neler aldiniz nerden aldiniz tam bugday unu, tam pirinc unu, keciboynuzu unu vs. Neler almak lazim.makarnavitma ve beyorganikten almayi dusunuyorum burdan alanlar var mi.
Alminam Milasmom Makarna vitma dan aldım güzel beğendik beyorganik da deneyeceğim daha sonra tam buğday unu pirinç unu irmik yilaf unubebek muhallebisi keçiboynuzu özü aldım ilk etapta Keciboynuzu unu ve ruseym daha sonra alacam 8.aydan sonra onlar
minikkizim Milasmom canim onları vermeden önce yoğurt patates havuç kabak pureleri ver sonra onlara gec
Milasmom minikkizim oyle yapicam yogurt sebzeyle baslamayi dusunuyorum da herseyi alayim evde bulunsun istiyorum🤗 bakalim haftaya doktorumuz ek gidayla ilgili bilgi vercek bi liste vermisti gunde 5 öğün hemen hepsine baslamiyoruzdur insallah🤭🤔
Elmus Milasmom canım o listedeki örnek beslenme vermişler biz uymak zorunda değiliz sen bebişine göre hareket et biz öyle yapıyoruz çünkü benim oğlum haşlamalardan pek hoşlanmadı ilk etapta ama mecbur tatdırdım sonra meyveleri tek yemedi bende yogurdun içine rendeleyip öyle verdim şuanda 7 ayımızın içindeyiz çorbaları yiyoruz herşeyden yiyoruz dr da geçen gittiğimizde çocuk istiyorsa verin dedi sadece alerjik şeylerden kaçının dedi okadar zamanla zaten sende alısıcaksın cocuguna göre hareket ediceksin😍