Bocukgoz Kızlar aldım trendyoldan ve alacak olanlara bılgı olsun dıye bıkaç şeyden bahsedıcem. Urun çok guzel dılı turkce kurulumu kolay. Çok guzel supuruyo halılarım yuksek olmasına ragmen zorlanmadı hıç. Mopu bır kez kullandım çok kullanıcagım bı ozellık degıl vıledayla ıkı dk dolandırmak daha kolay bence. Birde perdeler uzunsa duvar olarak algılayıp altına gırmıyor. Sorun şu ki robotun sureklı kafası karısıyo her çalıştırgımda bı kafasını toplasın dıye bıraz ugrasıyorum sonra guzelce verılen komuta gore supuruyor. Arastırdım alanlar hep aynı durumu yaşıyolarmış. Alırken bunada hazırlıklı olun ben aldıktan sonra ögrendım böyle bir sorun yaşandığını garantıye falan gondermedım guvenemedım çunki ama genede iyiki almışım dıyorum iş yukumu hafıflettı.
Deletedmom5284 Bocukgoz Bazı robotlarda oluyormuş böyle teknolojik alet sonuçta, benimki de modemden uzaklaşınca duruyor bazen bağlantı kopuyor ama uzak olduğu için tabi robotun suçu yok
Woody Bocukgoz Trendyoldan alınan ürünlerin garantisi yokmuş diye de ekleme yapayım ben Garantili ürün satan tek yer Mi Storelar. Kafa karışıklığı bizde de oluyor. harita sıfırladık. Düzeldi gibi sorun şu an
Beren94 Bocukgoz Benimki de yapıo arada ama İnsanların bile arada kafası karışıyor Allah yapımı değil sonuçta kul yapımı olur o kadar canım, iş yükümü hafifletti aklı karışsın hiç önemli değil ben toparlarım onun aklını 😂😂😂😂
Merve Bocukgoz benim robotumda aynısı ama her çalıştırmada kafası karışmıyor keşke gönderseydiniz. Kafası sadece kızım etrafında çok dönünce karışıyor 😍
Woody Bocukgoz rvet ithalatcı garantılı. Adam dukkanı yarın kapasa garanto bıtmış oluyor. Bulamazsınız bir daha.. Bir de Turkıyede Xıaomın resmı yetkılı servisı bıle birkaç taneyken, ithalatcı hangı bılgısı ıle tamır edecek makineyi 🙄