Gunesay Merhaba anneler, bebeğimin kakasında sümüksü gibi uzun parçalar var. Bugün ilk defa altını açtıktan sonra yoğun yapışkan kaka yaptı. Alerji belirtisi olabilir mi? Hiç kan olmadı kakasında. Yüzünde döküntünde yok. Alerji olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Salgın yüzünden sürekli hastaneye gitmek istemiyorum.
1m_2m Gunesay gürültülu kaka,yeşil kaka,kanlı kaka mukuslu kaka,egzemeya benzer döküntü,aşırı huysuzluk,kusma gjnde 4 5 kez,kilo almada gerilik vb.
Yazankadin Gunesay mukuslu kaka alerji belirtisi olarak biliyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim en iyisi gaita testi yaptırmak 🦋 burda öalesef bu konunun cevabını bulamazsınız
Eses20 Gunesay sadece mukus alerjisi belirtisi değildir, anne sütü alan çocukta olur. Benim bebeğimde de olmuştu, probiyotik kullanınca düzeldi, ek gıdaya geçince zaten bi daha olmadı
Eternalove Gunesay hemen alerji belirtisi olarak düşünmeyin bence bende buradaki postlardan etkilenip doktora götürmüştüm , sanırım alerjinin en büyük belirtisi kolik , huzursuz bebek. Anne sütü alan bebek her türlü kaka yapabilir dedi doktor
Gunesay Eses20 Eternalove Seyma05 Teşekkür ederim cevaplarınız için. Aslında uzun süredir var. Bazen kakası yeşilde oluyor. Açıkçası tecrübesiz anne olmak çok zor 😐
Seyma05 Gunesay ben de alerjikmi diye götürdüm 2 aylıktan beri mukuslu kaka yapıyor doktor normal dedi resmini gösterdim kan vs olmadığı için bağırsak düzenleyici verdi ama kullanmadım bi sıkıntısı yok çünkü anne sütü alıyor
Zeynonunannesiiiii Gunesay tek başına anlamlı bilemedim..başka belirti varmı canım. Bizimkinde önce mukuslu kaka vardı sonra egzama oldu kilo alımı azdı gazı çoktu gerçi hala gazlı..
Gunesay Zeynonunannesiiiii Yaklaşık iki haftadır var açıkçası sümüksü kaka. Kilo alımı da iyi çok şükür anne sütü sarılığı olduğundan çok sık emzirme yaptım uzun süre. Egzama şu anlık yok ama zamanla olur mu bilemedim. Gazı da ilk 40 gün ara sıra oldu sonra kendiliğinden geçti 🙈
Yaseminalsan Gunesay sürekli önsütü içip yağlı sütü içemiyorsa da oluyor eğer meme reddi yaşıyorsanız o süreçte olabiliyor.
Yaseminalsan Gunesay olabilir canım 4. Ayda olmuştu bizimde sonra geçti emzirmeye dikkat et birde çok alerjik besinler yememeye dikkat et aşırı süt ürünü yeme ve tahin özellikle
Gunesay Yaseminalsan tahin mi? Kansızlık var diye tahin pekmez yemeğe başlamıştım acaba bundan kaynaklı mı 🤔