Gunesasel Anneler selam ben 54 gün önce doğum yaptım bebek emiyordu sonra meme reddi yaşadık mamaya başladık aşırı kolik bi bebek kovid atlattım o süreçte memeyi tuttu sağıyordum yinede biberonlada veriyordum sonra stresten sütüm azalmaya başladı ne yiyip içtiysemde sütüm artmadı ara ara deniyorum tutuyor ama süt az geldiği için ağlıyor itiyor sütümü ne yaptıysam artıramadım kolik bebek olduğundan sürekli ağlıyor ve o yüzden de stresliyim nasıl artırabilirim biberon gibi şakır şakır gelsin istiyor birde bu zamandan sonra çoğalsada tutarmı memeyi uzun oldu ama tavsiyelerini bekliyorum şimdiden teşekkürler 🤩 🥰😍
Sutoprak Gunesasel 21 günlük bebeğim, covidim, lohusa halimle evde eşimle bir başımıza. Sütüm az, gelmiyor, göğüs uçlarım yara, bebeğim doymuyor. Bugün komple memeyi reddetti. Napacam bilmiyorum
Gunesasel Sutoprak aynılarını peş peşe yaşadım Allah bizlere yardım etsin masum yavrularımızın hatrına çok zor geçti lohusayken korona
Deniz-2710 İnstagramda emzirme danışmanı Dilruba hanım var bu konuda çok yardımcı oluyor her sorduğunuza da cevap veriyor bence bi danışın ben önerdiği çayı kullandım çok memnum kaldım