Agzoro Merhaba anneler bebeğim 7 ay 20 günlük dil bağı var. istanbul Avrupa yakasında olup da kestiren anneler var mı nerede yaptırdınız işlem sıkıntılı mıydı bilgilerinizi paylaşır mısınız 🙏
Sevimliannee Agzoro 3 yasındayken yaptırdım. İstanbulda degilim ama cok kolay bir işlem. Cocuk cerrahı yapıyo. Kanama vs olmuyo. Oglum büyük oldugu halde anlamadı bile.
hzlssmoom Agzoro eşimin dil bağı var ve 30 sene önce artık bilemediler mi ilgilenmediler mi emin değilim ama hala duruyor hiç bı sıkıntı da yok konuşmasında . inşallah en kolay şekilde atlatırsınız 😊
Agzoro Sevimliannee bikaç hastaneyi aradım bazıları KBB bazıları çocuk cerrahisi diyor iyice kafam karıştı siz özelde mi yaptınız devlet mi
Sevimliannee Agzoro benim bulundugum sehirde özel hastanelerde cocuk cerrehisi yoktu devlette yaptırdım. Bi sıkıntı olmadı. Cocuk doktorlarıda cocuk cerrahi yapıyo diyolar ama. Hatta cok eskiden berberler kesermiş. Kanama olmuyo hiç korkmayın hiç anlamıyolar bile.
Agzoro hzlssmoom eşiniz şanslıymış 😊 bizimki dilini dışarı çıkaramıyor malesef yaptırmaya karar verdim. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 😇