Toprak2509 Bebeğimin cildi çok kuru. Egzama gibi dedi doktor. Önerebileceğiniz doğal içerikli losyon varmı. Onlar iyi gelmezse ilaç veririz dedi. Mustela kullanıyordum memnunum ama varsa daha iyisi onu alayım
Minikum Toprak2509 benim bebeğimin cildide atopik dermatit mustelanın steletopia serisini kullanıyorum iyi geldi alerji doktorumuzda biodermanın atopik serisini önerdi ama mustelayı yeni aldım onu kullanıyorum birde hametan merhemde kullanabilirsiniz o da iyi geliyor bize doktor vermişti
Minikum Toprak2509 ilerlemeden önünü alın sürekli nemlendirin vücudunu benim bebeğimin boynu yüzü çok kötü olmuştu çok kaşıyordu az önce yzdıklarım. İyi geldi ama biz kortizonlu bir krem daha kullanmıştım siz o duruma gelmeden önün alın
Toprak2509 Minikum çok teşekkürler inceleyin. Peki losyon mu bebek yağı mı daha iyi olur acaba. Gözenekleri tıkar diyorlarda bazı krenleri
Minikum Toprak2509 açıkçası ben hiç bebek yağı kullanmadım bende bebek yağı için duymuştum gözenekleri tıkıyor diye bi ara zeytinyağı kullanmıştım sadece