Serolinaa Tatlış anneler, 29 günlük bebeğim var. Gaz yapar diye diye aç kalıyorum resmen. Bebeğimi emziriyorum.Mide gazını çıkartmakta zaten sıkıntı yaşıyorum. Gaz yapmayan yiyecekleri paylaşır mısınız? Tatlısızlıktan ölecem. Allerji yapar diye yiyemiyorum.
canimoglum_2020 Serolinaa hamileyken yediğin herşeyi yiyebilirsin ben sadece bi süre kuru fasulye mercimek felan yemedim geri kalan herşeyden yedim senin de sağlıklı ve dengeli beslenmen gerek ki sütün kaliteli olsun
AselMiray Serolinaa taneli yiycekler,, pırasa,brokoli,karnabahar,elma, kuru soğan bunlarfan uzak durun arada hepsinden yemek isterseniz de mutlaka kimyon ekleyin içine
Serolinaa canimoglum_2020 birkaç gündür yüzünde kırmızı döküntüler olduğundan daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.Ama kalite açısından doğru söylüyorsunuz
Belinaysmom Serolinaa kırmızı benekler yumurtadan kaynaklanıyor diye biliyorum ben yumurta yedigim gün hemen belli eder kendini bebehimin yanakları kırmızı benek olur
yerli-yummymummy Serolinaa ben her şeyden yedim çok abartmadan kimyon ekledim hep sıkıntı olmadı bence her şeyden yenmedi bazıları sarımsağın sütün Tadını bozar diyor araştırmalar sütü artırdığını söylüyor ve baharatsız yemek yemeyen kişilere oranla yiyenlerin bebekleri daha uzun süre anne sütüyle beslenmiş
Serolinaa Belinaysmom alnında ve kafasında da vardı sivilce gibiydi artık doktor sıcaktan kaynaklandığını söyledi çünkü kilo kaybı falan yoktu ama ben de yumurtadan olduğunu düşünerek birkaç gündür yemiyorum