Mommy93 Bu gün sürekli uyumak istiyor gözünü açmadan ağlıyor emiyor sonra yine uyuyor normal mi hiç böyle yapmazdı bu gün sürekli uykulu uyandırmaya calisiyorum ağlıyor sonra sakinlestiriyorum sakinleşince uyuyor yeni 2 aylik olduk
Hasret51 Mommy93 ayni postu bebde açmıştım snra nazar edersin deme öyle dediler😂😂😂😂 inanmadım ve smdi hic uyumuyo o günleri ariyorum 😂😂😂😂😂😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️🙄
Birannebirbebekkkk Mommy93 bugün benimki de öyle valla günü gününe tutmuyor ateşi yok huzursuzluğu yok yani bir hastalık belirtisi yoksa endişelenmeyin. Şuan beşiğinde parmağını emerek uyuyakalmış yavrummm 😂
Mommy93 Hasret51 yok ya iyi bir şey olarak açmadım ki korkup açtım hic gozunu açmıyor 2 aylik hic boyle yapmazdı kısa uykular uyur uyanır oyalanir oynar yine uyurdu bu gun bi değişik
Smyeasaf Yani varya uyumaz neden uyumuyo dersiniz uyur niye uyuyo dersiniz.Bence uyuyosa buna sevinmelisiniz 7 aylığız gece gündüz uykularımız hiç yok keşke uyusa diyoruz
Mommy93 Smyeasaf uyumasına seviniyorum zaten ama hiç uyanmadi dun gece 9.30dan beri insan ister istemez endişeleniyor