Egemen2701 Ya Konak için bebeğimin saçını yağladım (Bebek yağı) tararken saçları da dökülüyor normal mi ? zaten azdı saçı 😕 4 aylık bu arada
Aras2020 Egemen2701 dökülmesi normal. Benim bebeğimin de olmuştu, zeytinyağı sürüp beklettim şapka takarak, yıkarken de mustela konak önleyici şampuan kullandım. Banyodan sonra hafif hafif taradım geçti.
Hsrtgndz Egemen2701 ben banyo yapmadan zeytinyagi sürdüm 5dk beklettim öyle sonra tarakla taradım çıkardı biraz kabarttim sonra banyo yaptırdım Argan yağı sürün tarayın bişey kalmıyor evet saçları dokuluykr ama normal dökülmesi gereken saçlar onlar zaten yenileri gelicek☺️
mozaik Egemen2701 dökülüyor . Sıkıntı olmaz. Doğumdan gelen saçları dökülüyor zaten. Bizim de dökülmüstü tararken
Egemen2701 Aras2020 yok geçiyor konağı kaldırıyor zaten yağ da tutam tutam saçlar gelince panik oldum 😕
Hazalikaa Kesinlikle banyo öncesi zeytinyag- karbonat karışımı sürüp şapka takip 15 dk bekletip banyodada ince dişli tarakla hafif ce kazır gibi taramak. Bizim çoktu valla 5. 6. Denemede gecti valla
Hazalikaa Egemen2701 valla döküldü ama konak çokken dökülüyordu konak bitti dökülme bitti artik uzuyor az az :)
Egemen2701 Hazalikaa üzüldüm ben biraz da parlak parlak kaldı kafası ondan post açtım teşekkür ederim