Betsel Ya görüyorum anneler öğlen uykusuna yatırıyorum o ara iş yapıyorum diyor işi geçtim artık dinlenemiyorum bile uyutuyorum lavaboydu çamaşırdı asıyorum hemen uyanıyo uykusu var halindende belli ama gündüz uykusu yok uyutamıyorum nden ya
rameade55 Betsel aynı benim bebeğim saat tuttum 20 dk da uyanıyor gece gündüz ruh gibiyim uykusuzluktan
Nurantugba Betsel maleaef bende aynı durumu yaşıyorum 🥴 ben uyutuyorum o 10 bilemedin 20 dakika sonra uyanıyor geceleri uykuya dalana kadar yaklaşık 3 saat uğraşıyorum uyu uyan uyu uyan derken zorla uykuya dalıyor 😔
Albayrakokur Benimde öyle snra huysuzluklar tavan yapıyor çaresini bulamıyorum bnde bebeğin karekteri heralde
Prensannesi22 Betsel benım oglumda ole canım uyutmam daha uzun suruyo emek zahmet bı ıcerı gıdıom gelıom kı uyanmıs vede nasıl cin gibi sonra gozlerını ovusturuyo mız mız durmuo uyumuo da 7 aylık olcaz bızde ustelık bıda hamıleyım bazen cıkmaza giriyorum ınan
Sekerportacali rameade55 benimde öyle günde 4 5 saat anca uyuyorum. Benimde 29 günlük bebeğim doğduğundan beri böyle 🤦🏼♀️ doymuyor diye düşünüp mama bile denedik ama sonuç aynı😔
rameade55 Sekerportacali yok ben doyduğunu değiştirdiğim bez sayısından ve aylık kontrolünde kilo takibinden anlıyorum açlığından değil maalesef uyku düzeni yok inşallah en yakın zamanda bizim de bebeklerimiz güzel bi uyku düzeni oluşturur