Ravzam30 Kızlar bebeğim 6 buçuk aylık ama biz oturtmaya çalıştığımız da kanbur duruyor dik ve kip duramıyor Kemik suları vermeye başlayacağım çorbalarına azar azar atacağım başka neler yapmam gerekiyor.
damlamirhat Ravzam30 daha küçük zaten şuan tam anlamıyla oturamaz ki bizimde 7 aylık dediğiniz gibi yavaş yavaş 🙃
Aley_ Ravzam30 7.ayda kendi oturabilmişti. Zamanla kavrayacaktır, acele etmeye ve endişe etmeye gerek yok.☺️ Kemik suyununda bir çok faydası var tabi ki verin iyi olur. 🌸
Kuzeyim22 Ravzam30 bizimki 5 aylıkken kendi kendi ne dikilip oturmaya çalışıyordu ben diyordum dur oğlum erken daha diye şimdi 6 ay 16 günlüğüz oturma çalışmalarım başladı oda kendini hazır hissettiği için kendi kendine oturmaya zorluyor o yüzden başladım 8 aya kadar normal sıkıntı yapma kendine
Nrmhmeed Benim bebeğimde kambur gibiydi oturamıyordu . Kemik suyundan tarhana çorbası içirdim her gün 1 aya maşallah düzeldi😁
Ravzam30 Nrmhmeed ay şey mi yaptınız tarhana çorbasına su yerine kemik suyu koydunuz dimiiiiii🤩 Buu tarifin metini çok duymuştum
Nrmhmeed Ravzam30 evet hiç su koymadım🤩🤩🤩 günlük yaptım ve sırf kemik suyu ile ve çok şükür 10 aylıkken yürüdü kana cana geldi 10 tane dişi oldu 😁😁😁
urasinannesi34 Ravzam30 bende oglumu 6 aylık olunca dr tavsıyedı ıle desteklı oturttum desteksız oturması 7 ayını buldu cnm
eylulmin Ravzam30 benimki de 6 buçuk aylık henüz tam anlamıyla oturamıyor. Daha vakti var, zamanı geldiğince oturmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.
Ay-Bek Ravzam30 canım daha küçük oturamaz bir de her bebek aynı olmuyor benim bebeğim de 7,5 aylık 15 gündür güzel oturuyor