Meltems Günaydın sevgili anneler dolunay etkisi mi ne varmış dün gece oğlum saat başı uyandı.en son 5de uyandı eşim aldı götürdü salona uyudum biraz. Dün geceyi böyle geciren anneler var mı yanlız mıyım yoksa😊
asyababy20 Meltems değilsin canım 2 gündür uyuyamıyoruz dün gece hiç uyuyamadik saat başı uyandı hep kardeşim yanımdaydı da beni çok uyku bastırınca o uyuttu snrasinda
nesliysldl Meltems kaç aylık bebişiniz? Benim oğlum 16 aylık,normalde gece uykularından öyle uyanmaz yani,dün gece döne döne uyuyamadı,şaşırdım baya😂
Mom9 Meltems bizim azı dişinden uyuyamadı dolunay da mı varmış 😅kesin ondan da olmuştur. Bitmeyen dolunay yapmışlar 🤪
Meltems nesliysldl 18 olacak canım.bizimkide uyanırdı ama bu kadar çok değil.tam uykuya dalacam tekrar uyandı böyle böyle sasahı ettik
Nilsmoms Valla bizim de ayni.Hicbir sekilde uyumadi.Direndi resmen 🥱🥴Dolunay diyince sasirdim valla bi cocuk herseyden etkilenir mi 😬
Nilsmoms Meltems Ben de etkilenen burclari gordum bugun.Basak burcu cok etkileniyormus.Bizim bebe de basak 😬
Zeylina Meltems 16 aylık yavrum dün bi saat bile uyumadı sürekli döndü durdu ağladı normalde hiç yapmazdı böyle bizde çok şaşırdık
Zeylina Meltems uykunun ne kadar güzel bişey olduğunu çocuk sahibi olup uykusuz kaldıklarında anlayacaklar. O zamanda biz onlara diyecez oh olsun zamanında uyusaydınız🤣