Sldglsn Merhaba anneler bebişlere neler veriyorsunuz ben çok zorlanıyorum yardımcı olalım birbirimize sabah kahvaltıda yumurta ve peynir yiyor yanında meyvede veriyorum ama yemiyor sadece peynir yumurta da yetersiz gibi geliyor
Damla15 Sldglsn ben bir kasede yogurt yediriyorum, birde yulaf ezmesi aldim yumurta sarısı ile omlet yapcam inşallah begenir
Kucukanne06 Sldglsn benimki 8 aylık 7 ayıkken de her sabah 5 bebek büskivisi suyla açıp 1 tam pişmiş yumurtayı içine eziyordum labne koyuyordum 2 tatlı kaşığı çekilmiş ceviz en son üzerine pekmez gezdiriyordum tok tutuyor.
Tugce29 Damla15 ezme şeklinde ben zorlandım, robotta un haline getirip lor+yulaf unu+yumurta sarısı şeklinde çırpıp omlet yapıyorum. Seviyor, hatta önüne koyuyorum bir kısmını kendi yemeye çalışıyor şapşik.
Humeyra1 Yumurta sarısını ne zaman versem severek yedi ama sonra hep kustu nerdeyse hepsini çıkarmıştır 😔 keske yeseydi tek… bende pankeke katiyorum
Alparslanim Yarımdan biraz daha az avakado biraz yoğurt az muz ruseym 2 kaşık azda pekmez katıyorum veriyorum bizimkisi 9 aylık oldu artik😊
Tugce29 Kucukanne06 gayet besleyici. Kaşık reddediyor sabahları, çorba ve yoğurt sıkıntı değil de, sabah omlete mecbur kaldık bu yüzden. Yoksa ne karışımlar yaptım sıpaya. Nasıl inat nasıl kapatıyor ağzını inanamazsınız. Sabahlar omlet yapıyorum öyle yiyor.
Kucukanne06 Tugce29 aynen besleyici oluyor bu şekilde bazı bebekler reddediyor ama zorlamayın yoksa hiç yeniyorlar bizimki normal de de yemeyi çok seven bir bebel o yüzden hiç zorlanmadık.