ArasMom_34 Kehribar kolye düşünenler çicek sepetinde 60 TL düşmüş. Sertifikalı imiş ve yorumlar olumlu orjinal ürün gönderiyorlarmış. Bende aldım belki almak isteyen olur diye yazdım. Buralarda çok yazanını gördüm
ezgigksn ArasMom_34 gerçekten işe yarıyor mu ki ya. Ve korkuyorum da uyurken zarar verir diye. Kullanan anneler varsa beni bilgilendirebilir mi 🙂
ArasMom_34 ezgigksn bende hiç kullanmadım hep yorumları okuduğumda işe yaradığını söyleyende oldu inanmayanlarda 😊 en iyisi kendim tecrübe edip alayım dedim uygunda bulunca birde uyurken çıkarmayı düşünüyorum güvenlik açısından
eylul-18 ezgigksn Alıp almamakta çok kararsızdım denemek için aldım çok memnunum iki dişimiz çıktı ateş ağrı çok şükür olmadı salya da akmadı geceleri çıkardım hep korktuğum için 🥰😊🤗
Atlas2020 ezgigksn canım 2 aylıkken takmaya başldım bol bi kolye 1 yaşına kadar rahat bi şekilde takabiliyorsun taşları küçücük zaten ve gercekten işe yarıyor sakinleştiriyor bebeği
eylul-18 ezgigksn https://instagram.com/kehribar_dis_kolyesii?igshid=1bdftm3dnyi2d bu sayfadan 90 tlye almıştım 🤗