MelikeKonac Slingten yorulup biraz sallayarak uyutayım diyorum ama kızım ayakta sallanmaktan nefret ediyor,korkuyor mu neden anlamadım ama aşırı ağlıyor sallamaya başladığımın saniyesinde.Bunu yaşayanınız oldu mu zamanla alıştı mı? (4aylık bu arada)
Mom9 MelikeKonac benim ki kucakta uyurdu ağırlaştığı için ayağıma aldım 1aya anca alışmıştı 5aylıktı o zaman
Humeyra1 MelikeKonac tam o aralar ayni seyleri yaşamıştım canim. Arkadasin dediği gibi 1 ayi buldu sayilir belki daha fazla. Kucağa geri döndüm bikac gun sonra kucak dalmaya yakin ayagima aldim fln oyle oyle biraz alıştı. Hala daha öyle yatırınca 2 3 defa geri kalkmak istiyor. Ihtiyacina sakinlikle karşılık vermeni tavsiye ederim. Kalkmak istediginde kaldırıp kucaklayip öpüp biraz konusup tekrar yatırıyorum…
Kereminannesiii MelikeKonac mümkünse sallamayın 4. Ay atağı biraz yorucu oluyor. 4. Ay da eşim kucağında sallayarak uyutmaya alıştırdı 9. Aya kadar kucakta sallayarak uyuttum. Ayakta sallamaya geçirdik mecbur 15 aylık hala sallıyorum. Bebeğiminde bu durumdan memnun olduğunu düşünmüyorum ama desteksiz asla uyumuyor 😔
Birbebebiranne Bende ayakta sallamaktan kurtulmak istiyorum şuan ayağımda uyuyo 😂 ayağımda uyutup yatagina koyduğum an agliyo uyaniyo hemen geceleri bile kalkıp 3-4kere ayağımda salliyorum bazen öyle uyuya kalıyorum tavsiye etmem yatağinda beşiğinde sallamaya alistirin bence 😂
MelikeKonac Kereminannesiii bizde de gece uykusuna eşim kucağında yürüyerek geçiriyoruz kızımı ama böyle de devam etmez ki.uyku gerilemesinden önce geceleri kendi dalıyordu uykuya.aceba gerileme bittiğinde yine eskisi gibi kendi dalar mı?
Kereminannesiii MelikeKonac aynı şekildeydi bizde de alıştı kaldı yürüyerek sallıyordu eşimde. Muhtemelen uyku gerilemesi gittiğinde düzelecektir azıcık katlanan çok zorlanıyorum ben hala